Creativity Workshop 2.0

Joves per la Igualtat i la Solidaritat ha participat en el taller de preparació del Ir Congrés Internacional de Dones Directives i Professionals 2.0. En el marc de les actuacions preparatòries d’aquest Congrés, s’ha dut a terme una “jornada de creativitat” en la que s’han recollit totes les aportacions possibles als continguts i organització del Congrés, la sessió s’ha iniciat amb la benvinguda a càrrec de la  Sra. Mònica Geronès, subdirectora de programes d’igualtat de les dones en el Departament de Treball.

El taller d’una metodologia molt dinàmica i participativa ha proposat a  les participants de superar varis reptes per dissenyar el congrés. Per exemple, el d’aportar el màxim d’idees possible entorn a les temàtiques i els formats que podria tenir. El lideratge, les xarxes, la visibilitat, les noves organitzacions del temps, eines pràctiques i la sinèrgia són algunes de les temàtiques proposades entre centenars. Com a formats s’han apuntat: El vídeo, els tallers vivencials, un banc de recursos telemàtics i físics, i d’altres espais alternatius i informals per a compartir.

L’organització del taller ha estat molt acurada i professional, i en les mateixes taules de treball s’han pogut fer contactes entre les dones. L’experiència es repetirà a Girona, Lleida i Tarragona amb vistes de recollir un gran nombre de bones idees femenines.

Per últim, dir que s’ha comptat mb la presència de la Consellera del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya la Sra. Mar Serna que ha lliurat els diplomes de la 5ª edició del “Jo, Directiva”.

Què és el I Congrés Internacional de Dones Directives i Professionals 2.0? El Govern de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la presidència espanyola de la Unió Europea, organitzarà els propers dies 10 i 11 de juny el I Congrés Internacional de Dones Directives i Professionals 2.0, al World Trade Center de Barcelona. L’objectiu d’aquest esdeveniment és potenciar la presència i el paper de les dones en els àmbits de responsabilitat, facilitar l’apoderament i millorar la competitivitat professional de les dones a través de les eines del Web 2.0.

Més informació a l’enllaç: http://www20.gencat.cat/portal/site/treball/

Explore posts in the same categories: Activitats, Notícies

Etiquetes: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment a “Creativity Workshop 2.0”


Deixa un comentari