Avaluació del projecte Aprèn Treball Social a L’Hospitalet

Cada any JIS acull una persona estudiant de Treball Social per tal que desenvolupi el seu Pràcticum d’Intervenció a l’entitat. Avui dia 23 de febrer de 2010, a la Universitat de Barcelona, ha tingut lloc la presentació de l’experiència creativa del projecte “Aprèn Treball Social a L’Hospitalet”. Un projecte on només hi participa l’alumnat que fa les pràctiques a la ciutat. Com a objectiu general té ensenyar la pràctica del treball social formant un grup que empra les eines de la professió, d’una manera pràctica i dinàmica. Aquest grup de treball, durant el procés de pràctiques pot visitar diferents recursos del municipi i conèixer de primera mà els serveis i les persones que hi treballen, i així, fer-se una idea més aproximada de la realitat del treball social quotidià. A més, tenen com a encàrrec de fer el retorn de l’experiència d’una manera creativa i aquest any les alumnes ens han sorprès presentant-nos una revista que han titulat “El Cor de L’Hospitalet” en la què han recollit un breu resum de la història del treball social a la ciutat, el context d’aquesta, les fitxes dels centres de pràctiques, entrevista, opinió i més apartats per dotar de contingut la publicació.

Aquesta experiència aporta a l’alumnat, en paraules seves: una oportunitat enriquidora de coordinar-se, conèixer-se, fer equip i poder aprendre més de la professió que estimen. Des de l’entitat valorem la importància de formar-lo en competències professionals i també personals. És un benefici compartit.

PRESENTACIÓ DE DOS LLIBRES DE TREBALL SOCIAL

– El dia 2 de març de 2010 a les 19 hores a la Biblioteca Jaume Fuster, a la sala de conferències, situada a C/ Plaça Lesseps, 20, de Barcelona tindrà lloc la presentació de la novel.la “La casa de los bastones” de Rosa Delgado Casino.

– El dia 4 de març de 2010 a les 19 hores a la Biblioteca Vapor Vell, situada al C/ Joan Güell, 14-22, ( Plaça Sants) tindrà lloc la presentació del llibre “¿Se puede? Trabajo Social en domicilios de ancianos de Lola Toledano González.

Hi està tothom convidat!

Explore posts in the same categories: Notícies

Etiquetes:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Deixa un comentari