Nova edició “JAS 2010”

Un any mes s’ha posat en marxa  des de l’ajuntament de Vilafranca del Penedès la formació JAS (Joves Agents de Salut) destinada a nois i noies que desitjen formar-se e temes de salut, convertint-se en referents per a altres joves  i  realitzant  activitats en les que participin joves de tot el municipi.

Per tercer any consecutiu, JIS participa activament en aquesta formació realitzant un dels mòduls de formació. JIS porta ja més de 7 anys d’experiència en el desenvolupament del projecte Joves Agents de Salut  arreu del territori, i s’ha convertit ja en un referent en la realització d’activitats de salut per a joves. Per aquest motiu, l’ajuntament de Vilafranca va comptar amb l’assessorament i el recolzament de JIS des de la posada en marxa del projecte l’any 2008.

Els continguts de la formació d’aquest nou curs 2010 estan distribuïts en 3 mòduls que separen els  diferents blocs temàtics, a la vegada, cada mòdul té diferents àmbits temàtics repartits entre les diferents sessions de la formació.

Mòdul 1: Vull ser un jove agent de salut.

–          Què vol dir ser un JAS?
–          Educació per a la salut

Mòdul 2: Àmbits de treball dels JAS

–          Hàbits alimentaris
–          La salut emocional
–          Sexualitat i ITS
–          Consum de drogues

Mòdul 3: Què podem fer els JAS?

–          Organitzar campanyes de promoció de la salut
–          Habilitats de treball dels JAS

El passat dissabte dia 13 d’abril va començar el curs on JIS va realitzar la formació del primer mòdul amb una participació de 24 joves que van poder expressar les seves expectatives i van començar a treballar en el seu nou procés de formació.

Des de JIS us felicitem a tots i a totes i us animem a continuar participant en les properes edicions.

Explore posts in the same categories: Activitats, Notícies

Etiquetes: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Deixa un comentari