I Congrés de Dones Directives i Professionals SHE LEADER 2.0

Els dies 10 i 11 de juny respectivament s’ha celebrat el I Congrés per a dones Directives i Professionals She Leader 2.0. El congrés ha concentrat el bo i millor del talent femení en unes jornades exitoses en quant a participació i qualitat de continguts. Moltes han estat les ponències destacades que han aportat conceptes claus.

JIS va participar en el taller de disseny d’aquest congrés al mes de febrer.  (Pots llegir el post del 17 de febrer titulat: “Creativity Workshop 2.0”).

Al congrés s’han pogut veure reflectides moltes idees que van sorgir de les dinàmiques de brainstorming com la de fer el seguiment del congrés en directe a  través de les xarxes socials, o crear un speaker’s corner. (Cerca el congrés a Facebook o Linked In)

Una jornada de reflexió d’aquesta magnitud s’ha de visibilitzar, donar el valor que es mereix per tal que no quedi en una única edició i es comenci ja a treballar en nous reptes de cara a la propera.

La importància de conscienciar-nos que queda molt camí per recórrer en matèria d’igualtat és responsabilitat de tothom. Només amb moviments sinèrgics d’actuació tindrem la capacitat d’anar cap a endavant. Només així la teoria de la igualtat serà una realitat palpable i estesa en totes les esferes.

Cada dona ha d’activar el seu paper d’agent de canvi, posar-lo de relleu en el seu cercle proper, i així, i en la immersió a la vida política fer els canvis que es necessiten per canviar les coses.

El Congrés va tenir els interessants parlaments de persones com el de M. Teresa Fernández de la Vega, vicepresidenta primera del Govern d’Espanya; Nouzha Skalli, ministra de Desenvolupament, Família i Solidaritat del Govern del Marroc; Mar Serna, consellera de Treball de la Generalitat de Catalunya; Montserrat Maresch, IKEA Global Marketing and Communication Manager, Suècia; Genís Roca, especialista en Web 2.0, consultor d’empreses i institucions i soci director de la consultora RocaSalvatella o Sara Berbel, directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball.

En aquest enllaç podeu veure el parlament virtual de Michelle Bachelet, Bachelet que va assumir la presidència de Chile del març del 2006 al març del 2010, essent la primera dona del país en ocupar el màxim càrrec governamental. Clica a la fotografia per enllaçar amb el Canal Youtube del congrés.

La informació completa del Congrés la trobeu a: http://www.sheleader.cat

Explore posts in the same categories: Activitats, Notícies

Etiquetes: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Deixa un comentari