COMUNICAT: EL JIS FA VAGA EL 29 S

LES RAONS DEL JIS PER FER VAGA EL 29 DE SETEMBRE

JIS (Joves per la Igualtat i la Solidaritat), com a entitat social que és, ubicada al barri obrer de La Torrassa de la ciutat de L’Hospitalet, s’adhereix a la convocatòria de vaga amb raons afegides, donat que pertany a un sector permanentment en crisi i maltractat, i es tracta dels primers sectors en veure’s afectats per les retallades pressupostàries de les politiques públiques.

El nostre equip humà i professional manifesta el seu rotund desacord amb la nova llei de reforma laboral i denuncia aquest despropòsit que va en contra de l’interès general de tothom, i el que és més greu, afectant primordialment a les capes de la societat més fràgils i vulnerables. El JIS també vol denunciar que es tracta d’una greu irresponsabilitat, ja que afecta a la convivència i cohesió social dels nostres barris i ciutats: territoris on la nostra associació té un compromís des de la seva fundació.

Com a persones treballadores i amb compromís de classe social, estem en contra de les creixents desigualtats salarials i que cada vegada hi hagi més distància entre les que cobren més i la immensa majoria mileurista o ni-mileurista, que cada vegada tenim més problemes per arribar a fi de mes i a la qual se’ns exigeix pagar desproporcionada i injustament totes les davallades econòmiques i socials, així com la feina mal feta dels poders públics,  servilistes amb l’especulació financera, mentre que des del gener d’aquest any, la banca espanyola ha guanyat 44 milions d’euros nets al dia.

Un sol dia de vaga és insuficient davant d’aquest panorama regressiu, i tenim una visió no exempta de crítica davant els sindicats majoritaris que han convocat la vaga. Aquests, amb les seves polítiques de submissió i reformistes són en part responsables de l’actual situació laboral. Tanmateix, aquestes són les raons per fer la nostra vaga, compartides amb tanta altra gent per fer la protesta i la vaga, nostres.

Equip de Joves per la Igualtat i la Solidaritat

Setembre de 2010

Explore posts in the same categories: Notícies

Deixa un comentari