De click en click les dones s’acosten a les TIC’s

Les ganes d’aprendre són la clau de la formació en TIC’s per a dones iniciat el passat dissabte al JIS

Entendre l’ordinador en la mesura de lo possible, saber navegar per Internet, dominar el programari bàsic són alguns dels objectius que vàrem estar treballant el passat dissabte 13 de novembre al Punt TIC – Òmnia Jish Arrels de la nostra entitat.

El motiu, la formació en noves tecnologies del programa Ende, impulsat des de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i l’Institut Català de les Dones (ICD), que pretén fomentar la participació activa de les associacions de dones en espais virtuals i crear xarxa associativa.

Una primera sessió presencial va donar el tret de sortida a una formació virtual que es desenvoluparà durant els mesos de novembre i desembre i que preten acostar aquestes dones a les TIC’s i fer que aquestes es converteixin en referents dins de la seua associació i puguin realitzar formació entre iguals.

A més,  aquesta és una molt bona oportunitat per incorporar el coneixement, perspectiva i experiència associativa d’aquestes dones  a la realitat dels Punt TIC, ampliant així el teixit relacional de la xarxa de punts.

Ànims a totes amb la formació que teniu per davant!

Explore posts in the same categories: Notícies

2 comentaris a “De click en click les dones s’acosten a les TIC’s”


  1. […] Al bloc del JIS han publicat una notícia sobre com va anar la sessió amb un suggeridor títol: De clic en clic les dones s’acosten a les TIC. […]

  2. Maribel Says:

    Què est tu, Tania?…una abraçada!.


Deixa un comentari