Inventem una joventut positiva

El mural pintat el dissabte passat vol desestigmatitzar la imatge del jovent

Les i els joves alumnes de la formació Ball de bastons saludables han realitzat un mural a la Ronda de la Torrassa reivindicant una joventut positiva per trencar amb la imatge negativa que donen els mitjans de comunicació sobre el jovent.

El mural posa punt i final a una formació començada a principis d’octubre d’aquest any en que s’han treballat de forma dinàmica temes com els trastorns de la conducta alimentària, la violència de gènere, el control social, els aliments transgènics, les drogues…

Però a més de les temàtiques de salut, les sessions han introduit a les i els participants al ball més antic de Catalunya, el ball de bastons. Així, han estat unes setmanes fornides de debats, teatre i dinàmiques per una banda i sotacames, coordinació i picar ben fort per l’altra.

Una peculiaritat ha estat que la majoria de les i dels participants en els tallers eren nouvingudes i s’han interessat per les expressions culturals tradicionals del país d’acollida. El resultat, un intercanvi intercultural que ens ha enriquit a totes i tots.

Des del JIS felicitem a totes i tots els participants pel seu esforç, l’empenta, la il·lusió i les ganes d’aprendre.

Perque hi ha tantes joventuts com joves hi ha al món, trenquem amb els estereotips per entendre la realitat de forma més completa i saludable!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Explore posts in the same categories: Notícies

Deixa un comentari