L’Obra Social ”la Caixa” col.labora amb Joves per la Igualtat i la Solidaritat en el seu programa “Mira i Informa’t” de prevenció del VIH/sida

Joves per la Igualtat i la Solidaritat (JIS) i l’Obra Social “la Caixa” han signat avui un conveni de col.laboració per recolzar econòmicament el projecte “Mira i Informa’t”

Aquest és un programa de prevenció del VIH/Sida i promoció d’una sexualitat saludable i positiva que vol formar a joves en temes de promoció de la salut, i en concret en el tema de sexualitat, afectivitat i prevenció del VIH/sida per tal de que ho traspassin al seu grup d’iguals, gaudint ells i elles d’una sexualitat saludable i adquirint habilitats socials vinculades a la prevenció. La idea és apropar la informació als i a les joves per tal d’informar, formar assessorar i orientar-los sobre aquests temes, instaurar hàbits saludables, així com evitar conductes de risc mitjançant dos tipus d’actuació.

En primer lloc, es duu a terme una actuació indirecta oferint informació mitjançant uns plafons informatius que el jovent pot llegir in situ. En segon lloc, es fa una actuació directa amb una exposició que té com a suport una formació en què s’utilitzen els plafons. Pensem que és important aquest espai de diàleg amb el jovent per tal d’aclarir dubtes, atendre demandes.

Des d’aquí donem les gràcies a l’Obra Social de la Fundació de la Caixa que ha recolzat econòmicament el nostre projecte que fa anys que duem a terme amb tants bons resultats.

La convocatòria d’ajuts a projectes d’Acció Social de l’Obra Social ”la Caixa” ha seleccionat i dotat amb més de quatre milions d’euros a 256 iniciatives presentades per entitats socials de tot el país que treballen per donar resposta a reptes socials amb major incidència en l’actualitat, entre els quals destaquen la igualtat de gènere, la promoció de la salut i l’educació en valors i, en paral·lel, afavorir i promoure la qualitat de vida de les persones que presenten problemes de salut física o mental.

 

 

 

Pensant en les persones més que mai!

Explore posts in the same categories: Activitats, Notícies

Etiquetes: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Deixa un comentari