Cada dia és 8 de març!

Els i les agents de salut juvenil celebren el 8 de març a través de dos activitats

Agraïr i felicitar són accions positives que promouen el reconeixement del paper de les dones en la vida de totes i tots com en la història de la humanitat.

Així a partir d’una inciativa del JIS a través del Facebook Agents de Salut aquest 8 de març entre totes i tots ho hem celebrat mencionant aquelles aportacions que considerem més importants que no haguessin estat possibles sense l’existència de les dones d’ahir, d’avui i de demà.

Però a més de l’activitat virtual, algunes joves agents de salut que actualment estan formant-se dins del Programa Ball de Bastons Saludables, van sortir als carrers de L’Hospitalet a felicitar a les dones que es trobaven regalant-los-hi una frase extreta d’un poema fet col·lectivament per les mateixes joves. A canvi les dones ens van regalar els seus somriures més càlids.Aquí va un dels tres poemes que es van repartir:

M’agradaria xiuxiuejar

alegrement sota el sol

somnis i desitjos a la teua ànima.

Imagina, deixa’t portar.

Recicla projectes únics i inoblidables.

Tu guanyes!

L’oportunitat camina com la vida.

Estima la rosa de la felicitat i l’alegria.

Viatja

en un tren de colors

cap a les estrelles,

t’estimen!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Moltes gràcies a totes i tots aquells que heu participat en aquestes accions! Perque cada dia les dones fan aportacions importants en les nostres vides, fem

Explore posts in the same categories: Notícies

Deixa un comentari