Acte Final Agents de Salut Hospitalet 2010

El passat divendres 18 de juny va tenir lloc a l’auditori de la biblioteca Tecla Sala de la ciutat de L’Hospitalet, l’acte d’entrega de diplomes als i les joves agents de salut que durant aquest any 2010 han participar en el programa de promoció de la salut entre iguals.
Aquest programa va formar a tres grups de joves de la ciutat procedents de diferents barris i de diferents instituts. la formació es va basar en la promoció d’hàbits saludables tractant diferents temes com ara l’afectivitat i la sexualitat, l’autoestima, les habilitats socials i especialment el tema de les drogues, ja que el projecte forma part del Pla de drogues de la Ciutat de L’Hospitalet de Llobregat.

L’acte, en el que van participar més de 50 persones entre els i les joves i els seus familiars i amistats, va ser tot un èxit, ja que els i les joves van poder rebre el reconeixement al seu esforç amb l’entrega d’un diploma per part de Raúl Rubio (dinamitzador), Laia Pajuelo (Presidenta de Joves per la Igualtat i la Solidaritat) i Glòria Herance (Regidora de Joventut i adjunta de Benerstar Social).

Es va aprofitar l’ocasió per a mostrar l’activitat final que dos dels grups d’agents de salut havien realitzat. L’activitat va consistir en dos curtmetratges que els i les joves varen dissenyar al finalitzar la formació.

Un cop acabat l’acte es va donar lloc a  un petit refrigeri per tal de que els i les assistents poguessin conèixer-se i compartir experiències.

Per part del l’equip de Joves per la Igualtat i la Solidaritat només ens resta felicitar a tots els i les joves participant i animar-los a continuar treballant. FELICITATS, I ENS VEIEM AL SETEMBRE!!!

Explore posts in the same categories: Activitats, Notícies

Etiquetes: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Deixa un comentari