Jornada de Promoció de la Salut Mental.

Els dies 16 i 17 de juny es va celebrar a la Seu del Departament de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, les Jornades de Promoció de la Salut mental dirigides especialment a personal tècnic municipal dels diferents municipis de la Diputació.

Les tècniques de salut del JIS  i d’ARA Sandra Giner i Marta Ripoll varen ser convidades a participar com a ponents d’una de les parts de la formació, concretament en la presentació dels tallers de relacions interpersonals dirigits a joves de 2n cicle d’ESO. La presentació va tenir lloc el dia 17 de 11:30 a 12:30 amb una participació de unes 30 persones. Es van presentar els objectius i continguts del taller i es van realitzar algunes de les dinàmiques que s’utilitzen amb el jovent.

La presentació va ser un èxit i tots i totes les participants van poder experimentar part del procés que viuen els i les joves en els tallers. També es van poder aclarir els diferents dubtes que els i les professionals tenien al respecte.

Com a JIS valorem molt positivament l’experiència i agraïm a la Diputació de Barcelona que confiés en nosaltres per desenvolupar aquesta tasca. 

Explore posts in the same categories: Activitats, Notícies

Etiquetes: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Deixa un comentari