UN NOU TALLER D’INICIACIÓ AL PUNT ÒMNIA

Donem la benvinguda a en Luís, la Carmen, la Lircia, el Joan Manel, el Julián, el Blas i la Manuela que han començat un Taller d’Iniciació al Punt Òmnia. Amb la gran i bona ajuda de la nostra amiga i voluntària Mari Carmen hem posat en marxa les nostres habilitats i els nostres ordinadors per començar a aprendre tot de coses en el meravellós món de la tecnologia.

El taller se seguirà cada divendres durant una hora i mitja, i desitgem adquirir molts coneixements, però sobretot perdre la por a l’ordinador, a les tecles, a l’escriptori i a totes aquestes coses que encara no sabem què són però que tan ens encurioseixen.

Com a primera pràctica hem treballat a partir de la poesia de Mario Benedetti “Corazón Coraza” que hem escrit en el bloc de notes per parts, i hem llegit en veu alta, i fins i tot hem escoltat en la pròpia veu de l’autor. Volem compartir aquesta troballa amb vosaltres i a mida que avanci el curs us anirem informant. Art i tecnologia al nostre abast!

http://www.palabravirtual.com/index.php?ir=ver_voz1.php&wid=13&p=Mario%20Benedetti&t=Coraz%F3n%20coraza&o=Mario%20Benedetti

Explore posts in the same categories: Activitats, Notícies

Etiquetes:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Deixa un comentari