Curs d’habilitats personals i autoestima, enfocat a la recerca de feina

Durant el 13 d’Octubre fins el 22 del mateix mes JIS ha estat fent un Curs d’Habilitats Personals i Autoestima enfocat a la Recerca de Feina per a persones majors de 25 anys aturades. I del 8 fins al 17  de novembre es repetirà l’experiència però per a menors de 25 anys.

Són cursos apassionants i intensos on es tracten diferents a tenir en compte a l’hora de buscar feina. Per exemple com enfrontar-se amb seguretat i autoestima a una entrevista laboral, com fer una recerca acurada en els mitjans disponibles o com viure el procés de recerca sense angoixa ni dubtes.

Es treballa en grups reduïts per tal de fomentar un ambient d’equip i una xarxa forta de contactes i suport. Ja s’ha signat el primer contracte de treball gràcies a haver participat a aquest taller. Cada esforç compta, cada porta a la que es pica compta.

Buscar feina ja és una feina!

A partir del minut 13 d’aquest enllaç:

Es pot conèixer el primer dels grups i l’experiència viscuda per les persones assistents. També cal afegir que s’ha fet una pràctica d’ofimàtica per a millorar les competències informàtiques per cercar feina per Internet.

Donem les gràcies al Centre de Recursos per a l’Ocupació de la ciutat per la col·laboració que hem establert en matèria d’inserció sociolaboral i donem l’enhorabona a les professionals que hi treballen per la tasca que duen a terme diàriament amb esforç i motivació.

Adreça:
C.París, 71  CP: 08904
Correu electrònic: promocioct-gestio@l-h.cat
Telèfon: 93 449 04 66
Horaris: Dilluns a divendres: 8-15.30 h

 

Explore posts in the same categories: Activitats, Notícies

Etiquetes: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Deixa un comentari