PALMARÈS DE LUXE AL METROPOLHIS V

El passat dia 15 de gener de 2010 s’ha reunit a la Biblioteca Tecla Sala de L’Hospitalet un jurat de 7 joves, Laia Pajuelo i Ferran Vicedo directors del Festival MetropoL’His per tal de decidir el palmarès de la cinquena edició.

El jurat l’han format 9 persones relacionades amb el món del cinema o de l’audiovisual,  la majoria de la ciutat de L’Hospitalet, i que porten anys seguint el festival aportant experiència i coherència, o bé noves incorporacions que aporten idees, criteris nous i frescos. En definitiva, un equip preparat per veure hores i hores de metratge urbà, actual i impactant.

El dia 18 de març, a les 21h, al Centre Cultural Barradas es veuran els curtmetratges guanyadors i els seus premiats i premiades recolliran el seu premi i la seva claqueta. Una festa molt especial ens reunirà una altra vegada per celebrar 5 anys de trajectòria cinèfila a la ciutat, on el jovent ha dit moltes coses i molt importants. Tothom i totdon hi heu de venir!

Aquest any, el premi del públic agafa aire i s’enlaira fins al Filmax GranVia de L’H per projectar els curts a la gran pantalla. Perquè s’ho mereixen.

Us donarem més info ben aviat 🙂

Volem donar les GRÀCIES EN MAJÚSCULA per aquesta mitja dècada de curts, d’edificis, d’històries personals, de reptes professionals i esperits crítics que ens han donat la seva visió particular sobre la urbs.

Laia i Ferran
Direcció MetropoL’His
www.metropolhis.cat

Facebook: metropol’his
Twitter: @MetropoLHis

Explore posts in the same categories: Notícies

Deixa un comentari