Tret de sortida de la formació Agents de Salut a Esplugues de Llobregat

El passat dimecres es va presentar el programa al Centre Municipal Puig Coca

Nous i noves joves han assistit aquest dimecres a la presentació del curs Agents de Salut Juvenil que un any més arriba a Esplugues de Llobregat per apropar diferents temàtiques de salut al jovent del municipi.

Fumar relaxa? Existeixen drogues dures i drogues toves? Les dones es masturben més que els homes? són algunes de les preguntes a les que es van enfrontar els i les joves participants de la formació i que en les properes sessions s’aniran responent. En el curs es  treballaran temes com la sexualitat i l’afectivitat, els trastorns de la conducta alimentària, les drogues, les habilitats socials…

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El dinamisme ha estat el motor de la presentació en que els jocs han animat a les i els joves a compartir coneixements, experiències i motivacions respecte a la formació. Per tancar la sessió, el grup ha visionat el projecte final dels Agents de Salut de L’Hospitalet de Llobregat sobre les drogodependències que ha generat un petit debat.

Des del JIS donem la benvinguda a totes les espluguines i tots els espluguins que participaran en la formació durant els propers mesos. Endavant!

 

Explore posts in the same categories: Notícies

Deixa un comentari