Memòria d’activitats 2010 i projectes per l’Ajuntament de L’Hospitalet

Us comuniquem dues coses importants:

 

1.- Ja estan presentats els projectes de JIS a l’Ajuntament de L’Hospitalet! És una feina molt gratificant redactar les propostes per tal que l’Ajuntament de la nostra ciutat ens doni suport. Aquest any, per exemple hem ampliat el projecte de El Racó de l’Ocupació a l’atenció del col·lectiu sord, perquè pensem que totes les persones mereixen una orientació laboral adaptada a les seves necessitats.

Desitgem poder comptar amb el suport de l’Àrea de Benestar Social per a dur a terme aquesta iniciativa.

El Racó de l’Ocupació és un servei gratuït i personalitzat d’inserció sociolaboral que atén en horari de matí i ofereix tallers específics sobre la recerca de feina. Contacta’ns per a més informació.

2.- Ja ha sortit del forn la nostra memòria d’activitats 2010 en la que estan recollits tots els projectes i activitats que fem al llarg de l’any. En breu la penjarem a Internet per tal que la puguis consultar, i si la vols en format paper la pots recollir a la nostra seu.  La memòria és el nostre document més valuós perquè és el recull de tota la tasca que fem, les imatges, els resultats, les persones beneficiàries, i la nostra metodologia de treball. Volem des d’aquí tornar a agraïr a totes les persones i/o institucions que han ajudat a configurar un any ple d’èxits i noves fites. 

 

 

Moltes gràcies 🙂
Equip de Joves per la Igualtat i la Solidaritat

Explore posts in the same categories: Activitats, Notícies

Etiquetes: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Deixa un comentari